Το Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη, το πρότυπο πολιτιστικό αγρόκτημα στην Καλαμάτα, διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι μία σειρά συναυλιών με χαρισματικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Και μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005, τελειώνοντας το σχολείο, πήρε την κιθάρα της και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία. Κυρίως, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά, τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη.

Συμμετέχει, επίσης, στο μουσικό σχήμα Kompania όπου, όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα. Η Ιουλία Καραπατάκη θα εμφανιστεί στις 31 Ιουλίου στη Καλαμάτα, μαζί με τους μουσικούς και φίλους της, σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Μαζί της οι:
Άγης Παπαπαναγιώτου κιθάρες – μπουζούκι-φωνή
Καλογιάννης Βεράνης βιολί – τρομπέτα
Άρης Κονιδάρης πλήκτρα – κιθάρα
Μιχάλης Δάρμας κοντραμπάσο
Κωνσταντίνος Σπυράτος κρουστά

**
Στο Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγείας για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε υπαίθριους χώρους. Τις ημέρες των εκδηλώσεων οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 για το κοινό. Καλό είναι η προσέλευση να γίνεται εγκαίρως, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στην είσοδο.