Στην παρθενική συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Ελληνικό Φεστιβάλ και στην απαρχή μιας σειράς συνεργασιών του φεστιβάλ Επιδαύρου με ξένους δημιουργούς, το κοινό έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μια εξαίσια παράσταση με έναν από τους λαμπρότερους σκηνοθέτες της Ευρώπης, τον Peter Stein.

Μερικές δεκαετίες μετά την πλέον ιστορική Ορέστεια, ο καταξιωμένος δημιουργός θα αναμετρηθεί και πάλι με τα δεινά του οίκου των Ατρειδών, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά μέσα από την Ηλέκτρα το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης και της τραγικής επιλογής απέναντι στην επικράτεια της ανομίας.

Στις 10 και 11 Αυγούστου, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα υποδεχτεί το θεατρόφιλο κοινό, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί η πιο πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη παράσταση του καλοκαιριού.

Η παράσταση είναι η πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Ελληνικό φεστιβάλ. Μια πλειάδα λαμπρών καλλιτεχνών συμπληρώνει τον θίασο: Γιάννης Φέρτης, Απόστολος Τότσικας, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μίλτος Σωτηριάδης, Στεφανία Γουλιώτη, Κόρα Καρβούνη και 15μελής χορός.

INFO
Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Τιμές εισιτηρίων: 10 Ευρώ, 15 Ευρώ, 30 Ευρώ, 40 Ευρώ, 50 Ευρώ
Προπώληση: Εκδοτήρια του Φεστιβάλ, στο χώρο της εκδήλωσης, τηλεφωνικά: 210 3272000