Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 την ταινία «Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος του Θανάτου» (The Woman in Black 2: Angel of Death), με τους Τζέρεμι Ίρβαϊν και Φίμπι Φοξ.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι κάτω στον βάλτο κρύβει κάτι σκοτεινό… Κάτι μεγαλύτερο από οποιονδήποτε ανθρώπινο φόβο. Εσύ τολμάς να μπεις;

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα» επιστρέφει, με τους Τζέρεμι Ίρβαϊν (“War Horse”, “Great Expectations”) και Φίμπι Φοξ (“One Day”) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κατά τη διάρκεια του 2ου  Παγκόσμιου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών με επικεφαλής την διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς. Ανάμεσά τους, στον δρόμο για τα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway, βρίσκονται, ο τραυματίας Έντουαρντ, επιζών ναζιστικής επίθεσης, και ο Χάρι, ένας πιλότος της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε αυτό το έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα.

Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια, και το μεφιστοφελικό πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών. Θα μπορέσουν όμως άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»; Πλημμυρισμένη με στιγμές υπερφυσικού τρόμου, αδυσώπητης έντασης και ανεξέλεγκτες καταστάσεις που κόβουν την ανάσα, το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» υπόσχεται πως αυτή η εμπειρία τρόμου δεν θα μοιάζει με καμία άλλη…