Ύστερα από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, η Γιώτα Νέγκα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σε επιμέλεια του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στον κήπο των Bungalows «Ανεμόμυλος», στην Κάρυστο.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα τα τραγούδια από τους δύο τελευταίους της δίσκους, το «Καινούριο Φιλί» και τον «Τελευταίο Εαυτό» ,με συνθέτη και στους δύο τον Θέμη Καραμουρατίδη. Δίσκοι που έχουν ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ μαζί τα δικά τους τραγούδια θα παρουσιαστούν και «μεγάλα» τραγούδια κορυφαίων συνθετών, σε ένα εξωστρεφές, συναρπαστικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο, ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Μαζί της οι μουσικοί:

Άκης Μουχλιανίτης  – πιάνο
Νίκος Κατσίκης  – μπουζούκι
Κοσμάς Κοκκόλης  – μπουζούκι
Παρασκευάς Κίτσος – μπάσο
Μανώλης Τόμπρος  – ντραμς

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Links:

https://www.facebook.com/GiotaNegkaDatabase
http://www.youtube.com/user/GNDatabase

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO