Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου το Οκτώβριο που μας πέρασε, η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ιανό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ‘ακουστικό Live’, που στόχο έχει να γοητεύσει.

Πλαισιωμένη από εξαιρετικούς, υπερταλαντούχους μουσικούς, τον Δημήτρη Σεβδαλή στο πιάνο, τον Γιώργο Λιμάκη στην κιθάρα, τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο και τον Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα, θα την απολαύσουμε σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχει αγαπήσει και την έχουν επηρεάσει καλλιτεχνικά προερχόμενα κυρίως από την ελληνική, αλλά και ξένη δισκογραφία (Αρλέτα, Μ. Λοΐζος, Μ. Χατζιδάκις, Σ. Κραουνάκης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Nirvana, κ.ά.) δοσμένα μέσα από την ξεχωριστή ερμηνευτική της ματιά. Μαζί με αυτά θα απολαύσουμε και τραγούδια από το δίσκο της «Όλα όσα αγαπώ» που υπογράφει η ίδια ως δημιουργός και περιλαμβάνει  έξι πρωτότυπα τραγούδια και δύο διασκευές.

Κάθε live της Γιάννας Βασιλείου έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Στο φιλικό και οικείο περιβάλλον του Ιανού η Γιάννα θα παίξει πιάνο και κιθάρα η ίδια, δείχνοντας στο κοινό μια άλλη πλευρά του ταλέντου της. Μην το χάσετε!

 

Γιάννα Βασιλείου, φωνή

Δημήτρης Σεβδαλής, πιάνο

Γιώργος Λιμάκης, κιθάρα

Μάνο Λούτας, κοντραμπάσο

Βασίλη Ποδαρά, τύμπανα