Ο Ψαραντώνης με τον Γιώργη Ξυλούρη για πρώτη φορά επί σκηνής με την Γεωργία Νταγάκη και τους Mr. Highway Band, υπόσχονται λυτρωτικές εντάσεις και δυνατές συγκινήσεις σε ένα ιστορικό χώρο το Κύτταρο.

Μια πρωτότυπη συνεργασία που θα προκαλέσει «θόρυβο» σε ένα  πρόγραμμα που καταλύει τα όρια ανάμεσα στην παραδοσιακή μουσική και το Rock’n’Roll.

Φιλικά θα παραβρίσκονται σε αυτήν την συνάντηση της Κρήτης με την Δύση, ο Σταύρος Σιώλας με την Μαρία Λούκα και την Ματούλα Ζαμάνη.

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία- δισκογραφική αλλά και σε συναυλίες- με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals.

Mε αρχή το Λονδίνο στις 30/10/ η Γεωργία Νταγάκη συμμετέχει στην παράσταση: “The Other Side of Greece” μια φιλόδοξη πρωτοβουλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με σημαντικούς έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να ενώνουν την φωνή τους και την μουσική τους στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης Λάππας έρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία από μόνος του.

Mr. Highway Band: η κορυφαία σύγχρονη  Rock’n’Roll μπάντα, με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.