Με δροσερή και καλοκαιρινή διάθεση με την ποιοτική, ξεχωριστή φωνή της μπορεί να προσφέρει ένα πρόγραμμα με Ελληνικά και ξένα τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει, συμμετέχει και τραγουδάει, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες του τελευταίου καιρού!

Τραγούδια του Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και ξένα τραγούδια που προσελκύουν τη νεολαία και τους μεγαλύτερους θεατές-ακροατές σε ένα πρόγραμμα διαχρονικό, ποιοτικό και απολύτως ψυχαγωγικό!

Η Φωτεινή Δάρρα έχει αποδείξει μέσα από την πολύχρονη πορεία της ότι κρατάει πάντα ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου με τις πρωτοποριακές ιδέες της και την μοναδική επικοινωνία της με το κοινό.

Οι συναυλίες της που εκπέμπουν τους τελευταίους μήνες μέσα από το Facebook έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views και μόνο εκθειαστικά σχόλια!

Μια μοναδική μουσική πρόταση που προσδίδει κύρος σε όποιον τη φιλοξενεί.

Ήδη οι συναυλίες της ξεκίνησαν εκπέμποντας μέσω live streaming με ένα κινηματογραφικό συνεργείο που δημιούργησε μια συναυλία σαν κινηματογραφική ταινία και που μπόρεσαν να απολαύσουν χιλιάδες θεατές με τίτλο «ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ».

Λίγα λόγια για τη Φωτεινή Δάρρα:

Η Φωτεινή Δάρρα είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι η ερμηνεύτρια της τηλεοπτικής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα και της έναρξης της Eurovision.Είναι η πρώτη Ελληνίδα που τραγούδησε στην Αγία Ειρήνη στην Κωνσταντινούπολη σε συναυλία υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου.

Έχει τραγουδήσει σε σπουδαία θέατρα και συναυλιακούς χώρους του εξωτερικού σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς: Lincoln Center New York, ΟΗΕ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ United Nations N.Y, ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ United Nations Paris, ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ National Theater Paris καθώς και στην Ελλάδα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Μέγαρο Μουσικής, τη Μικρή Επίδαυρο, κ.α.

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες: Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, τον διεθνή τενόρο Rolando Villazon, τον αστέρα του μιούζικαλ του West End Ramin Karimloo κ.ά

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπαχριστούδη:

Ο Γιώργος Παπαχριστούδης είναι ενορχηστρωτής και πιανίστας. Έχει συνεργαστεί με ελληνικές και ξένες συμφωνικές ορχήστρες όπως την Εθνική Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, τη Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τη Συμφωνική ορχήστρα Κωνσταντινούπολης, τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Τελ Αβίβ, τη Συμφωνική ορχήστρα της Σμύρνης κ.ά.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές της έντεχνης σκηνής. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι Μαέστρος στην μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας» στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021: Επειδή ο Πολιτισμός είναι για την Ελευσίνα τρόπος ζωής!