10 χρόνια, αμέτρητες προβολές από όλο τον κόσμο, δεκάδες χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, ένα μοναδικό κοινό από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer που ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία του θεσμού!

Η αγαπημένη μας Fischer, με πρωταγωνιστικό ρόλο από το 2007 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, γιορτάζει και φέτος με την παρουσία της το κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο της συμπρωτεύουσας και απονείμει τα Βραβεία Κοινού Fischer.

Με επετειακό χαρακτήρα, η σινεφίλ Fischer, πιστή στο ραντεβού της, δίνει για 10η φορά «φωνή» στο φανατικό κοινό του θεσμού, που θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες που αγάπησε.

Από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου, η Fischer θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά με αφιερώματα και παράλληλες εκδηλώσεις. Οι λάτρεις του κινηματογράφου, θα έχουν τη δυνατότητα καταναλώνοντας την αγαπημένη τους μπίρα και με το εισιτήριο της προβολής, να απολαύσουν ακόμα μία Fischer δωρεάν, σε 30 επιλεγμένα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Καλή απόλαυση & καλή προβολή!

Fischer, It’s about Taste.

www.fischerbeer.gr 
#Fischertiff57
#FischerBeer
#ItsAboutTaste
#tiff57

Περισσότερες πληροφορίες για το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μπορείτε να δείτε εδώ.