Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης παρουσιάζουν το νέο τους album “Σωσίβιο” στο “Ρυθμός Stage“, τη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015.

   

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου (Νοέμβριος 2014, Μικρός Ήρως) και  την επιτυχημένη παρουσίασή του στην Αθήνα, στον Πειραιά και στα Τρίκαλα η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης μεταφέρονται στο “Ρυθμός Stage” για μια μοναδική συναυλία.

Καλεσμένη  για να περάσουμε όμορφα η αγαπημένη Ανδριάνα Μπάμπαλη.

                                                                                   

Με εμφανείς τις ποπ επιρροές του Κώστα Μπουντούρη, λόγω των σπουδών του στο Manchester, αλλά και τη βαθύτερη αγάπη του ίδιου και της Ευτυχίας για τον ελληνικό ήχο και την παράδοση, οι δυο τους έρχονται στον Ρυθμό Stage, μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και σε τραγούδια που έχουν σημαδέψει τη διαδρομή τους και αγαπούν ιδιαίτερα. Δημιουργούν ενδιαφέρουσες διασκευές και μας ξανασυστήνουν τραγούδια λαϊκά, παραδοσιακά και έντεχνα, αφήνοντας το «σωσίβιο» να ταξιδέψει από την σύγχρονη pop ως τη Σμύρνη και από τους Xaxakes ως τον Τσιτσάνη.

Μαζί τους παίζουν:

Κώστας Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα

Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο

Δημήτρης Σίντος : πλήκτρα, λαούτο

Νίκος Κασσαβέτης: τύμπανα

Λίγα λόγια για το cd

Το “Σωσίβιο” είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Μπουντούρη και το δεύτερο προσωπικό album της Ευτυχίας Μητρίτσα (μετά το “Μυστικό προορισμό”). Οι δυο τους συναντιούνται 4 χρόνια πριν, γράφουν μουσικές και στίχους και προχωρούν παρέα στη δημιουργία ενός ολόκληρου album, συνομιλώντας παράλληλα με τον Γιώργο Ανδρέου, που αναλαμβάνει την καλλιτεχνική παραγωγή.  Ο Κώστας υπογράφει όλες τις μουσικές των τραγουδιών. Kεντρική ερμηνεύτρια του υλικού η Ευτυχία, η οποία συμμετέχει και στιχουργικά σε τέσσερα τραγούδια του δίσκου. Το δικό τους στιχουργικό στίγμα δίνουν στα υπόλοιπα τραγούδια ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Πόλυς Κυριάκου καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος στη δισκογραφία Λάμπρος Μπαλός.

Σημαντικές στιγμές του album  τα δύο ντουέτα της Ευτυχίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου (Κάπου στον κόσμο) και τον Μίλτο Πασχαλίδη (Πηγάδι) καθώς και το τραγούδι που μοιράζεται ερμηνευτικά με τον Κώστα Μπουντούρη (Μνήμη παιδική).