Ο ιδιαίτερος πολυχώρος του κέντρου της Αθήνας, με την ατμοσφαιρική, θεατρική διακόσμηση και την καμπαρέ αισθητική, ξανανοίγει τις πόρτες του, μετά από μια δύσκολη περίοδο περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων, για να υποδεχτεί την αγαπημένη τραγουδοποιό και θεατρική συγγραφέα.

Εκείνη επιστρέφει στη μουσική σκηνή, που της ταιριάζει γάντι (βελούδινο, όχι χειρουργικό), για να ερμηνεύσει επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία, καθώς, επίσης, και τραγούδια από την ελληνική και διεθνή, μουσική σκηνή που θα ήθελε να είχε γράψει μα την πρόλαβαν άλλοι…

Μαζί της η νέα, ανερχόμενη ερμηνεύτρια Νικολέτα Κωνσταντάκη, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με το πρώτο της βίντεο κλιπ (στο οποίο ξύρισε το κεφάλι της on camera, για καλό σκοπό) για το τραγούδι «Ελευθερία» της Ευσταθίας, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Σιταρά.

Την Ευσταθία συνοδεύουν οι Γιώργος Πατσιώτης στην κιθάρα και στα φωνητικά, Χάρης Μπότσης στο πιάνο (γνωστοί στην Κύπρο και ως χορευτικό λάτιν ντουέτο «Κόκο- Πάμπο»), καθώς και η αιθέρια, μελωδική Μελίνα Ντελίκου στο βιολί, με φρέσκες και προσεγμένες ενορχηστρώσεις. Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις, για να έρθουμε κοντά με ασφάλεια.