Ο πολιτισμός επιστρέφει στις ζωές μας και μας υπόσχεται ένα μοναδικό καλοκαίρι. Μια από τις σημαντικότερες μουσικούς της χώρας μας, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ενώνει τις δυνάμεις και το ταλέντο της με τον νεότερο διεθνή τραγουδιστή της γενιάς του, τον Γιώργο Περρή, για να μας προσφέρουν απλόχερα, μελωδίες που έχουμε αγαπήσει και που αξίζει να γνωρίσουμε!

Η ορχήστρα της συνθέτριας με τις δεκάδες επιτυχίες και τις νοσταλγικές μελωδίες, το βιολί της και η σύμπραξη με τη βαθιά συναισθηματική φωνή του ερμηνευτή, θα μας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία.

Το τραγούδι τους, άλλωστε, «Καρδιά Κοίτα», που ακούγεται στους τίτλους της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Αγγελική», άγγιξε πρόσφατα τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube και συνεχίζει να μας συντροφεύει τώρα που είμαστε έτοιμοι να το ακούσουμε ζωντανά!

Χαρά και συγκίνηση, μνήμες και ελπίδες, όλα συναντιούνται σε αυτή τη συναυλία και γίνονται «Όλα ένα» , όπως λέει η, επίσης, πολύ αγαπητή μελωδία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από τον τελευταίο, ελληνόφωνο δίσκο, του Γιώργου Περρή «Σταθερά στα Όνειρα».