Η “Ενσάρκωση του Κακού” είναι η τελευταία δημιουργία του Τζέιμς Γουάν, αρχιτέκτονα του σύμπαντος των ταινιών “Το Κάλεσμα” (“Aquaman”, “Furious 7”). Το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή του Γουάν στις ρίζες του με αυτή τη νέα ταινία τρόμου.

Στην ταινία, η Μάντισον παραλύει λόγω των σοκαριστικών οραμάτων της με αποκρουστικούς δολοφόνων, και το μαρτύριό της χειροτερεύει καθώς ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της μετατρέπονται σε μία τρομακτική πραγματικότητα.

Στην “Ενσάρκωση του Κακού” πρωταγωνιστούν οι Άναμπελ Γουόλις (“Άναμπελ”, “Η Μούμια”), Μάντι Χάσον (στη σειρά του YouTube “Impulse” και την τηλεοπτική σειρά “Mr. Mercedes”), Τζορτζ Γιανγκ (στην τηλεοπτική σειρά “Containment”), Μικόλ Μπριάνα Γουάιτ (στις τηλεοπτικές σειρές “Black Mafia Family”, “Dead to Me”), Ζακλίν Μακένζι (“Palm Beach”, στην τηλεοπτική σειρά “Reckoning”), Τζέικ Έιμπελ (στην τηλεοπτική σειρά “Supernatural”, στις ταινίες του “O Πέρσι Τζάκσον”) και Ίνγκριντ Μπίζου (“Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με έβαλε να το κάνω”, “Καλόγρια”).

Ο Τζέιμς Γουάν σκηνοθετεί σε σενάριο της Ακέλα Κούπερ (“M3GAN”, το επικείμενο “The Nun 2”), μία ιστορία των Γουάν, Ίνγκριντ Μπίζου και Κούπερ. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Γουάν και Μάικλ Κλίαρ, ενώ οι Έρικ Μακ Λέοντ, Τζάντσον Σκοτ, Μπίζου, Πίτερ Λούο, Τσένγκ Γιάνγκ, Μάντι Γιού και Λί Χαν ανέλαβαν την εκτέλεση παραγωγής.

Πίσω από τις κάμερες, ο Γουάν συναντήθηκε με τους γνωστούς συνεργάτες του, τον διευθυντή φωτογραφίας Ντον Μπέργκες και τον μοντέρ Κερκ Μόρι (“Aquaman”, “Furious 7”), την σχεδιάστρια παραγωγής Ντέσμα Μέρφι (καλλιτεχνική διευθύντρια στις ταινίες “Aquaman”, “Furious 7”) και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Λίζα Νορσία (“Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί”). Τη μουσική γράφει ο Γιόζεφ Μπισάρα, που έχει συνθέσει τη μουσική των εφτά ταινιών “Το Κάλεσμα”, μεταξύ άλλων.

H New Line Cinema παρουσιάζει σε συνεργασία με την Starlight Media Inc. και την My Entertainment Inc., μία παραγωγή της Atomic Monster Production, την ταινία του Τζέιμς Γουάν “Η Ενσάρκωση του Κακού”, που θα διανεμηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Warner Bros. Pictures.