Επιλέγοντας να ξεκινήσει το παγκόσμιο tour της από την Αθήνα, ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες ταξιδεύοντας μέσα στο χρόνο. Με την μοναδική φωνή της χαρίζει μαγικές εικόνες και στιγμές.

Η Dulce Pontes γεννήθηκε στο Montijo της Πορτογαλίας το 1969 και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Εθνικό Φεστιβάλ τραγουδιού της χώρας της το 1991.

Το 1992 κυκλοφορεί το άλμπουμ της Lusitana και από τον επόμενο χρόνο με τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της Lagrimas γίνεται πολίτης του κόσμου.

Ακολουθεί το άλμπουμ A Brisa do Corado το 1995, το διπλό live άλμπουμ Caminhos το 1996 και μετά οι συνεργασίες της με τον Andrea Bocelli και τους Βραζιλιάνους Simone και Caetano Veloso οπότε και κυκλοφορεί το O Primeiro Canto.

Το 2003 ψάχνει για νέες εμπειρίες και διαφορετικούς ήχους και κυκλοφορεί το άλμπουμ Focus Morricone & Dulce Pontes στο οποίο τραγουδά συνθέσεις του μεγάλου Ennio Morricone.

Tο τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο O Coracao tem Tres Portas έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και το show της με τίτλο Por Dentro do Fado έχει ξεσηκώσει τους ακροατές της σε όλα τα μεγάλα θέατρα του κόσμου που εμφανίζεται.

INFO
Dulce Pontes
Κυριακή 25 Μαΐου & ώρα 21:00
Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5
Τηλέφωνο: 210 3213100
Τιμές Εισιτηρίων: 80 ευρώ, 65 ευρώ, 50 ευρώ, 40 ευρώ.