Μαζί της οι αγαπημένες του Ελληνικού κοινού Anna Maria X και Cleopatra Fyntanidou.

Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής στις δύσκολες γειτονιές της. Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, μια γερή συγχώνευση από σκληρό techno και minimal ήχους, χωρίς ποτέ να κοινοτυπεί, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Η Κλεοπάτρα Φυντανίδου αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και ανήκει στην γενιά των dj’ s που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας. Η διαδρομή της στο χώρο του Ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τεράστια με συνεργασίες με μέσα όπως Flash 96.1, Athens 98.4, NET, Mega Channel και Klik FM 88. Την απολαμβάνουμε Δευτέρα έως Παρασκευή 23:00 – 01:00 από την συχνότητα του Best 92.6.

Η Άννα Μαρία Χ, πιο γνωστή ως AMX ξεκίνησε την ραδιοφωνική της καριέρα το 1996 στον Klik Fm. Μετακινήθηκε στον Best Radio το 2001 με το show Best Weekend Mix. Το 2013 παρουσίαζε την εκπομπή Sleepless Drive στον Enlefko. Από τον Νοέμβριο του 2013 συνεργάζεται με τον 88,6 Radio καθώς και με τον Joinradio.gr. Παράγει επίσης την εκπομπή Mix Sleepless Sessions για το webradio ηλεκτρονικής μουσικής Radiomustathens. Ήταν resident dj του θρυλικού ελληνικού club + Soda στo αποκορύφωμα της επιτυχίας του, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι η επίσημη «φωνή» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ωνάση.