Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθους και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής στις δύσκολες γειτονιές της. Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, μια γερή συγχώνευση από σκληρό techno και minimal ήχους, χωρίς ποτέ να κοινοτυπεί, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία. Συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Η Κλεοπάτρα Φυντανίδου αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και ανήκει στην γενιά των dj’ s που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας. Η διαδρομή της στο χώρο του Ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τεράστια με συνεργασίες με μέσα όπως Flash 96.1, Athens 98.4, NET, Mega Channel και Klik FM 88. Φέτος την απολαμβάνουμε Δευτέρα έως Παρασκευή 23:00 – 01:00 από την συχνότητα του Best 92.6. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως Nick Warren, Mistress Barbara, The Flash Brothers, Sister Bliss, Mathew Dekay, Seb Fontaine, Superpitcher, Navid Tahernia, Terry Lee Brown Junior, Hiroshi Watanabe, Markus Schulz, Betoko, Deborah de Luca, Dimitri from Paris κ.α.

Έχει εμφανιστεί ως Dj σε σημαντικά γεγονότα όπως “European Music Day”, “Spring Fashion Show of Oscar de la Renta”, “De La Guarda” after show party, “Athens Xclusive Designers Week”, “Boy George’s ‘B Rude’ fashion show party, “Platforma Video 7”, “Dreamland Festival Olympia”, TEDxAthens κ.α. Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για διάφορες πτυχές της μουσικής, έχει επιμεληθεί μουσικά την live dance performance της Maria Wiener με τίτλο “AtmoSphere”, που παρουσιάστηκε στο “Hat Factory Theatre” του Λούτον, καθώς και το video Instalation της Γλυκερίας Ζάννου με τίτλο “Love” στο “Athens Video Art Festival”.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air!
Live the Experience!