Η Clio Muse είναι μια βραβευμένη εφαρμογή ακουστικών θεματικών ξεναγήσεων για το smartphone σου και εν μέσω της πανδημίας προσφέρει δωρεάν πέντε ξεναγήσεις στα αγγλικά σε κάποια από τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Ολλανδία!

Ο Λόφος της Ακρόπολης

Δείτε από κοντά κάθε ναό και μνημείο πάνω στον λόφο της Ακρόπολης και σταθείτε στην άκρη του για να απολαύσετε τη θέα της Αθήνας από ψηλά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Τα Μουσεία του Βατικανού

Εξερευνήστε τον φανταστικό κόσμο της Αναγέννησης μέσα από τους διαδρόμους των μουσείων του Βατικανού και μάθετε ιστορικά γεγονότα και άγνωστες ιστορίες αρχαίων, αλλά και μοντέρνων χρόνων.

Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Το Παλάτι της Αλάμπρα

Απολαύστε την πανοραμική θέα από την πόλη της Γρανάδας και το υψηλότερο σημείο του παλατιού της Αλάμπρα, μαθαίνοντας την μαγευτική ιστορία του εικονικού μνημείου.

Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Το Τοπ Καπί στην Κωνσταντινούπολη

Ακολουθήστε την εξέλιξη του παλατιού μέσα από την ιστορία 400 χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τον 15ο αιώνα έως την παρακμή της.

Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Τα Κόκκινα Φανάρια του Άμστερνταμ

Μάθετε την ιστορία των κόκκινων φαναριών του Άμστερνταμ μέσα από μια βόλτα στα πέτρινα στενάκια και κάτω από τα εμβληματικά του κτίρια.

Μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.