Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την Christina Maria Lazarou για πρώτη φορά ζωντανά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Η μουσική είναι μία – κατά τη Χριστίνα Μαρία Λαζάρου – και τα είδη της, είναι απλώς κλαδιά του ίδιου δέντρου. Η ανατροφή της με τους Beatles, οι σπουδές της στο πεδίο της Βυζαντινής Μουσικής και η παράλληλη εξερεύνηση και μελέτη της Jazz, σφράγισαν την πεποίθησή της αυτή, περί κοινής ρίζας των φαινομενικά ετερόκλητων κόσμων και δημιούργησαν το πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Στο πρώτο μέρος, η Jazz και οι Βeatles, σε ευρηματικές διασκευές και στο δεύτερο, η μουσική του κόσμου…πορτογαλικά Fado, αργεντίνικα Tango, τσιγγάνικα flamenco και αυτοσχεδιασμοί, μας μυούν στο μαγικό ”όλον” της μουσικής.

Η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, μετά από διάφορες συνεργασίες, δισκογραφικά και επί σκηνής, με υπέροχους καλλιτέχνες, μας συστήνεται πλέον και μέσα από τις προσωπικές της δημιουργίες, οι οποίες είναι σε φάση ηχογραφήσεων με σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ.

Παίζουν:

Γιάννης Νικέλης – manouche κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα

Άγγελος Παπαδάτος – κοντραμπάσο

Αργύρης Παρασκευάς – πιάνο, βιολί

Χάρης Παρασκευάς – τύμπανα, κλασσική κιθάρα

guest: Εβελίνα Καστρίτη – ακορντεόν

Artwork (Photoshoot & Painting) – Νίκος Λαζάρου