Η Billie Isak είναι ερμηνεύτρια, μουσικός, πολυοργανοπαίκτρια, στιχουργός και συνθέτρια καθώς υπογράφει στίχους και μουσική στα κομμάτια της όπως τα “Το θεριό”, “Έχε το νου σου να γυρνάς”, “Η γιορτή”, “Η χώρα της σιωπής”, “Το Αχ…” και πολλά ακόμη τα οποία πρόκειται σύντομα να απολαύσουμε στην πρώτη της επίσημη δισκογραφική δουλειά.

Μετά από τις αξέχαστες εμφανίσεις της στο “The Voice of Greece” στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη και τις καθηλωτικές της ερμηνείες, μας παρουσιάζει φέτος μια άκρως επιμελημένη από την ίδια μουσική παράσταση με τίτλο “Κάτω απ’ την μάσκα”. Δικά της γεννήματα, πρωτάκουστες διασκευές, ήχοι εξ’ ανατολής και άρωμα άγριας δύσης, ρίχνουν κλεφτές ματιές στην παράδοση συνοδευόμενοι από ροκ ερμηνεία και κουλτούρα όπως εκείνη ξέρει.

Έρχεται παρέα με τους 3 εξαιρετικούς της μουσικούς Κώστα Κατσαρό (τρομπέτα, congas), Νίκο Κουθούρη (βιολί) και Πέτρο Λαγόντζο (ηλεκτρική κιθάρα) καβαλάρηδες στην ενεργειακή της καταιγίδα και μας υπόσχεται έναν “οργασμό ψυχής”!

“Το θεριό έχει πάντα το νου του στον γυρισμό. Θυμάται πως στην χώρα της σιωπής, η γιορτή δεν έχει καμία θέση. Γι’ αυτό σε κάθε αρχή και τέλος, αυτό μοιρολογά…το Αχ…”