Η ιδιαίτερη εκδοχή του πιο εμβληματικού έργου του νεοελληνικού θεάτρου του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Η Αυλή των Θαυμάτων, σε μορφή μιούζικαλ, υπογράφεται από τον βραβευμένο με «Κάρολος Κουν» σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη και τον διεθνώς καταξιωμένο σολίστ και συνθέτη Στέφανο Κορκολή. O παραγωγός Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και οι δύο καλλιτέχνες και υποδέχθηκαν στο διάσημο καφέ, τους συντελεστές του έργου, γιορτάζοντας την έναρξη για την προετοιμασία του σπουδαίου αυτού εγχειρήματος.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στιχουργός των τραγουδιών της παράστασης, ο Φωκάς Ευαγγελινός που υπογράφει τις χορογραφίες, η σκηνογράφος Ελένη Μανωλοπούλου, ο σχεδιαστής φωτισμών Αλέκος Αναστασίου, οι πρωταγωνιστές του έργου Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ρούλα Πατεράκη, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Μαρίζα Τσάρη, Γιώργος Τσιαντούλας, Αλέξανδρος Βάρθης και η κόρη του συγγραφέα, η σκηνογράφος Κατερινα Καμπανέλλη.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Οι φωτογραφίες είναι της Εβίτας Σκουρλέτη.