Ο γνωστός στιχουργός Ισαάκ Σούσης, θα μας παρουσιάσει την “Αόρατη Πόλη”, μέσα από μια τρίωρη συναυλία βασισμένη σε τραγούδια και ποιήματά του, με εκλεκτούς ερμηνευτές, στην Αρχιτεκτονική.

 

Τραγούδια σπάνιας εσωτερικότητας όπως ο «Νότος», μέχρι εν βρασμώ σχολιασμού της επικαιρότητας όπως το «δυνατό» πρόσφατο «Μια συνηθισμένη μέρα’ του Μαχαιρίτσα , μην παραβλέποντας και την ευδιάθετη πλευρά του Ισαάκ που μας χαρίζει μοναδικά ‘ενωτικά» τραγούδια σαν το «Ελα ψυχούλα μου» αλλά και καινούργια τραγούδια που αποκαλύπτουν την ανήσυχη και πάντα ευαίσθητη αντίληψη του δημιουργικού στιχουργού.

Για το διαφορετικό αυτό πρόγραμμα αυτή ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους οι συνεργάτες του Ισαάκ Σούση, πρωτοστατεί φυσικά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και κοντά του ο Γιάννης Κότσιρας, και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος -μια νέα σημαντική συνεργασία του Ισαάκ από την οποία προέρχεται και το τραγούδι «Αόρατη πόλη» το οποιο ονομάζει την μουσική αυτή παράσταση – αλλά δίνουν το παρόν και αγαπημένοι φίλοι , ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατασσα Μποφίλιου και ο Παντελής Αμπαζής. Στην παρουσίαση των ποιημάτων ο εξαιρετικός Δημήτρης Τάρλοου.