Η Αμερικανίδα πολιτική ακτιβίστρια, ακαδημαϊκός και συγγραφέας, Άντζελα Ντέιβις, συνεργάστηκε με το brand με έδρα του Λος Άντζελες, Renowned LA για μία συλλογή επηρεασμένη από τους μαύρους πολιτικούς ηγέτες, καθώς και το Κόμμα των Μαύρων Πανθήρων και τον συνιδρυτή του, Χιούι Π. Νιούτον.

Στη συλλογή περιλαμβάνονται t-shirt and hoodie με τις μορφές των πολιτικών ηγετών, με συνθήματα και τη φράση «We not asking no more».

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην Underground Grit, οργάνωση στην Καλιφόρνια που μάχεται για τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος στις ΗΠΑ και την ομάδα Dream Defenders, που προωθεί την ασφάλεια και προστασία, την υγειονομική περίθαλψη, τη στέγαση, τις θέσεις εργασίας μακριά από τις φυλακές και τις απελάσεις.

Είναι μεγάλη τιμή που (η Ντέιβις) συμφώνησε ακόμη και να κάνει κάτι τέτοιο, τόνισε σε δήλωσή του ο ιδρυτής του Renowned LA, Τζον Ντιν. «Δεν νομίζω ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν όσον αφορά τη μόδα» είπε εξηγώντας ότι ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή της συλλογής και η Άντζελα Ντέιβις επέλεξε τις οργανώσεις που θα λάβουν τα έσοδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ