Μαζί με τη σταθερή μπάντα της, η Angelika συνδέει απροσδόκητα τα τραγούδια, τους καλλιτέχνες και τις μουσικές σε ένα live party που θα ξαφνιάσει με τις ανατροπές του τον κόσμο της πόλης, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μυρτώς Κοντοβά.

Από το αγαπημένο πλέον Drown out the light – από τον τελευταίο της δίσκο “Beautiful Mess”- στο No light no light της Florence + The Machine και στους rockabilly ήχους των Devil Doll αλλά και στο Παπάκι του Νικόλα Άσιμου ή στη Ζαΐρα του Τσιτσάνη, η τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και performer Angelika Dusk, πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

Καλεσμένοι σ’ αυτό το live δυο αγαπημένοι, υπερταλαντούχοι φίλοι, ο ξεχωριστός και πολύπλευρος Ησαΐας Ματιάμπα και η fusion Ξένια Ντάνια. Η Ξένια βάζει την εκρηκτική φωνή και παρουσία της και ο Ησαΐας τα αμέτρητα ταλέντα του για τα οποία διακρίθηκε ως τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός. Οι δυο τους, συμπράττουν με την Angelika σε μια νύχτα γεμάτη ακόρντα, σόλα και διαδρομές σε μέρη που μόνο η μουσική μπορεί να μας ταξιδέψει.

Save the date! Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου… Ραντεβού στο Faust!

Συντελεστές

Πέτρος Βασιλειάδης: Μπάσο
Φώτης Βαγενάς: Κιθάρα
Ντένης Παναγιωτίδης: Τύμπανα
Κώστας Γιαξόγλου: Πλήκτρα
Φωτεινή Κωστοπούλου: Φωνητικά
Δημήτρης Σιάμπος, Βαγγέλης Τούντας: Eνορχηστρώσεις
Γιάννης Παξεβάνης: Ηχοληψία
Μυρτώ Κοντοβά: Καλλιτεχνική Διεύθυνση