Η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE” έρχεται για πρώτη φορά στην Σφίγγα για ένα εκρηκτικό live, την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.

Αν σας αρέσουν οι Florence and the Machine ή οι Editors τότε θα λατρέψετε την Angelika Dusk. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κάθε ζωντανή εμφάνισή της επιφυλάσσει ένα ξεσηκωτικό set. Με τη δυναμική της σκηνική παρουσία γεμίζει θετική ενέργεια και παρασέρνει το κοινό αφήνοντας κάπου μακριά την καθημερινότητα.

Η Angelika Dusk είναι ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα και αξιόλογο μουσικό βιογραφικό. Έκανε αισθητή την εμφάνισή της από την πρώτη στιγμή με το single “Love on Your Own Terms” ενώ λίγο αργότερα πήγε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts με το “Beautiful Love” (Playmen remix).

Τον Απρίλιο του 2015 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της “Marionette” που χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο ως “ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει από την εγχώρια μουσική σοδειά της αγγλόφωνης σκηνής για το 2015”.

H Angelika Dusk έρχεται στη Σφίγγα λίγο μετά τις live εμφανίσεις της δίπλα στην Κovacs, και πριν ανοίξει την μεγάλη συναυλία των Kadebostany στην Αθήνα. Σε απόλυτα δημιουργική φάση, με νέα τραγούδια στο μυαλό και στο…στούντιο, θα παρουσιάσει στο live της ορισμένα από αυτά.. Στα συν του live η πενταμελής, δυναμική μπάντα της!

Νot to be missed!

Angelika Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Με τους:

Φώτη Βαγενά (κιθάρα)

Πέτρο Βασιλιάδη (μπάσο)

Γιώργο Κουρέλη (πλήκτρα)

Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά)

Ντένη Παναγιωτίδη (τύμπανα)