Το νέο φιλμ με τίτλο Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ επιλέχτηκε να συμμετάσχει στο No Borders International Co-Production Market, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρουμ συμπαραγωγών που διοργανώνεται από το Independent Filmmaker Project στην Αμερική.

Το Independent Filmmaker Project ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1979 με σκοπό την προώθηση και προστασία του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Από τους κόλπους του έχουν ξεκινήσει ταινίες των Τοντ Σόλονζ, Μάικλ Μουρ, Μιράντα Τζουλάι κ.α. Το No Borders International Co-Production Market θα διεξαχθεί στα πλαίσια της Independent Film Week, από τις 20-25 Σεπτεμβρίου 2015 στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία του πολύχρονου θεσμού όπου ένα ελληνικό project συμμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα του IFP!

Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ είναι μια κωμωδία δρόμου όπου τον βασικό ρόλο ερμηνεύει ο Μάκης Παπαδημητρίου. Παραγωγός της ταινίας είναι η Λίνα Γιαννοπούλου, Συμπαραγωγός ο Νίκος Μούτσελος των εργαστηρίων εικόνας 2|35 και την Εκτέλεση Παραγωγής έχει αναλάβει η Vox Productions της Τζίνας Πετροπούλου.

Αυτό είναι το δεύτερο φόρουμ συμπαραγωγών όπου το project θα παρουσιαστεί μετά το CineLink Co-Production Market που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Σαράγιεβο.