Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ώρα 21:00, στη Σχολή Ουρσουλινών στα Λουτρά, με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για τη “δωρική” και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της, αλλά και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας, που έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο και αλλού, με ιδιαίτερη επιτυχία και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Τήνο, φέτος το καλοκαίρι.

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη, αλλά και μερικά από τα καλύτερα της τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια με χρώματα απο την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας. Μαζί της μια ομαδα εξαιρετικών μουσικών, που ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Διοργάνωση: Σωματείο “Οι Φίλοι της Τήνου” σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου.