Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που επιστρέφει για 2 ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…

Το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά.

Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.

Σ’ αυτό το μελωδικό ταξίδι θα συναντήσουμε και τα κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα θυμηθούμε, θα ονειρευτούμε, θα τραγουδήσουμε κλείνοντας μαζί το μάτι στο χρόνο…

Στο τραγουδι συμμετέχει και ο Γιώργος Καραδήμος.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα συνοδεύει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων MandolinARTE.

Μαζί τους οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

Ανακοίνωση

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος στην συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 28 Ιουνίου. Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συναυλίας γιατί για όλους εμάς προέχει η ασφάλεια τόσο του κοινού, όσο και των μουσικών – εργαζομένων, χειριστών των συστημάτων ήχου και φώτων.

Εκ μέρους της διοργανώτριας εταιρείας Art tc live ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Όλους εσάς τους εκατοντάδες θαυμαστές της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σας περιμένουμε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 25 Ιουλίου 2016, ημερομηνία μετάθεσης της συναυλίας.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παραβρεθείτε σας στέλνουμε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε τα εισιτήρια σας ή να τα ανταλλάξετε:

1.            Εξαργυρώνετε τα εισιτήρια σας μόνο στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τις ημέρες: Δευτέρα 4, Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρες 10.00 π.μ – 2.00 μ.μ. ανεξάρτητα από πού τα έχετε προμηθευτεί.

2.            Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε με το εισιτήριο σας μια από τις παρακάτω συναυλίες της εταιρείας Art tc live οι οποίες πραγματοποιούνται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά όλο τον Ιούλιο: Γεράσιμος Ανδρεάτος – 5 Ιουλίου, Νατάσα Θεοδωρίδου – 8 Ιουλίου, Στέφανος Κορκολής – 11 Ιουλίου,  Έλενα Παπαρίζου – 21 Ιουλίου.

3.            Τέλος εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την δεύτερη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ακόμα ένας πολύ μικρός αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων και τα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η ανταλλαγή του εισιτηρίου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί Τετάρτη 29/6 και ώρες 10 π.μ. – 3 μ.μ. στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.