Την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα την γνωρίζουμε μέσα από τις ερμηνείες της στο δημοφιλές συγκρότημα Les Au Revoir. Με πολύ προσπάθεια και αγάπη έχει στήσει ένα καινούργιο εγχείρημα γύρω από τα τραγούδια και τις μουσικές που αγαπάει με επιρροές απ’ όλο τον κόσμο. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα που θα μας ταξιδέψουν στην Ανατολή, τη Δύση, τα Βαλκάνια, τον Νότο, κάνοντας μας «Ένα γύρο τον κόσμο»! Το ρεπερτόριο της θα μας οδηγήσει από την Ματούλα Ζαμάνη στον Κώστα Παυλίδη, από την Ishtar στον Γιώργο Νταλάρα, από την Thalia στην Αρβανιτάκη, αλλά και από τον Goran Bregovic στην Ελένη Βιτάλη. Ένα ταξίδι στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού εμπλουτισμένο με μικρές πινελιές εξαίρετων λαϊκών ακουσμάτων που όλοι αγαπάμε να ακούμε και να τραγουδάμε.

Με τα τρία προσωπικά της single «Ένα Γύρο τον Κόσμο», «Όπιο» και «Ο ‘Ηρωάς Μου» στις αποσκευές της, που κυκλοφορούν από την Plus Rec και με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο στα σκαριά, μας έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά!

Στο Caja De Musica η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς της, θα γεμίσουν με ενεργεία την σκηνή του, με σκοπό να δημιουργήσουν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα!

Συντελεστές

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα θα είναι μαζί με τους μουσικούς:
Κιθάρα: Σωτήρης Βογιατζόγλου
Πιάνο: Θανάσης Μάντζαρης
Μπάσο: Αλέξης Νασσάτι
Τύμπανα: Παναγιώτης Βραχιολίδης