Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 η θερμοκρασία θα ανέβει στη Μονή Λαζαριστών! Ο χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης, GustavoRusso  με την παρτενέρ του Samantha Garcia και άλλους 14 χορευτές – μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, η  Χλόη και ο Διονύσης – θα παρουσιάσουν τη νέα παραγωγή του, “Tango In Red Major”. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό show, πολύ περισσότερο από ένα απλό show χορού Τάνγκο, δίνοντας έτσι, μια νέα οπτική για το  τι μπορεί να μεταδοθεί στον κόσμο  μέσω αυτού  του χορού.

Ανακοίνωση: Ακύρωσης παράστασης

Tango in Red Major: ορμητικά δυναμικό, σαγηνευτικά προκλητικό μέσα από μια συναρπαστική χορογραφία και γεμάτο εκθαμβωτικά κοστούμια με «αμαρτωλές» και προκλητικές διαφάνειες με έντονα χρώματα και τα κορμιά  να ακολουθούν το ρυθμό, πότε απότομα και κοφτά-με κινήσεις που κόβουν την ανάσα- πότε παθιασμένα ερωτικά, πότε απλά αισθησιακά, πάντα σε  γνωστές Αργεντίνικες μελωδίες.  Γιατί τη   συγκεκριμένη βραδιά  η θερμοκρασία θα ανέβει από το Χορό (Tango), από το Πάθος (Red) και από τη Μουσική (D’ Major) όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο  GustavoRusso.

Ποιος είναι ο Gustavo Russo:

O Gustavo Russo έχει μελετήσει την τέχνη του Αργεντίνικου Τάνγκο από την ηλικία των 16. Στην ηλικία των 18 αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα στον κόσμο του ΑργεντίνικουΤάνγκο ενώ έκτοτε έχει επιτύχει μια αξιέπαινη διεθνή καριέρα συμμετέχοντας στα πιο TangoShows, films και Τηλεοπτικά προγράμματα.  Ο Gustavo Russo ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1990 χορεύοντας σε shows όπως“Taconeando”, “La Ventana”, “LaV eda”, “Che Bandoneon”, “Senor Tango” και το  “The Argentine Tango show”.

Το 1991 ο Gustavo χόρεψε σαν σολίστ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “The Big Value of the Tango”. Αργότερα την ίδια χρονιά ο Gustavo ταξίδεψε στην Αμερική και το Μεξικό με τον Mariano Mores και πρωταγωνίστησαν στο show “Viva Tango” κερδίζοντας το βραβείο του “Estelares del Mar” ως το καλύτερο Tango Show.

To  1992 o Gustavo προσκλήθηκε από το παγκοσμίως γνωστό Tango Passion show- με το οποίο χόρεψε σαν πρώτος χορευτής και σταρ του show- σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και μιας περιόδου στο Broadway μέχρι το  1999. To  1995 o Gustavo συμμετείχε στο επίσημο κανάλι Τάνγκο του  Buenos Aires, στο show Solo Tango. To  1999, δημιούργησε τη δική του Ομάδα χορού Τάνγκο με την ονομασία Tango Seduccion χορεύοντας, σκηνοθετώντας και χορογραφώντας τις νέες του ιδέες.