Το Jazzét Music Hall στο νέο κύκλο συναυλιών Groups & Guests Concerts, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, παρουσιάζει τη σύμπραξη του εξαίρετου BYS TRIO Χρυσόστομος Μπουκάλης στο κοντραμπάσο, Κώστας Γιαξόγλου στο πιάνο και Νίκος Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα, με την εξαιρετική τραγουδίστρια και βοκαλίστρια Άννα Λινάρδου και καλεσμένο τους, τον διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη στο νέυ, Χάρη Λαμπράκη.

Εμπνευσμένοι από τη μουσική του Charlie Haden, οι B.Y.S. TRIO παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με συνθέσεις του Charlie Haden αλλά και συνθετών που ο ίδιος συμπεριελάμβανε στο πρόγραμμά του, καταθέτοντας την προσωπική τους ματιά και αισθητική.

Η μουσική αντίληψη και αισθητική του Λαμπράκη συνταιριάζουν απόλυτα με το όραμα του Haden, ενώ τα ηχοχρώματα από το νέυ έρχονται να προσδώσουν μια τέταρτη διάσταση στο μουσικό σύμπαν που δημιουργούν οι B.Y.S. Τrio.

Μια άκρως σημαντική και σπάνια καλλιτεχνική σύμπραξη των B.Y.S TRIO με την Άννα Λινάρδου και τον Χάρη Λαμπράκη που θα μείνει αξέχαστη στο φιλότεχνο κοινό του Jazzét.