Διατηρώντας ως σημείο αναφοράς έναν ήχο με επιρροές από τα τέλη των 90’s μέχρι αρχές 00’s, οι xoan δημιουργούν ποπ κομμάτια με βαριά μελωδικά riffs. Έπειτα από μία περίοδο προετοιμασίας, προβών και συναυλιών ανά την Αθήνα, την άνοιξη του 2018 μπήκαν στο στούντιο παρέα με τον γνωστό παραγωγό Αλέξη Μπόλμπαση ώστε να δημιουργήσουν το ντεμπούτο δίσκο τους. Το αποτέλεσμά αυτής της διαδικασίας είναι το “Greenhorn”, ένα “coming of age” album εποχής που αρνείται να ενηλικιωθεί. Το Greenhorn απαρτίζεται από 8 ζωηρά κομμάτια, που συνδυάζουν με ιδιαίτερο τρόπο την ποπ ευαισθησία με την «ζωώδη» έκφραση.

Το ‘Greenhorn’ θα κυκλοφορήσει σε limited edition κασέτα, όπου μπορείτε να τη προμηθευτείτε μέσω της Bitter Tea Records.

xoan are
John – Vocals, Guitars
Philip – Guitars, Vocals
Giannis – Bass
Antonis – Drums

XOAN

Οι XOAN είναι ένα τετραμελές συγκρότημα, όπου ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2017 και έχουν βάση στην Αθήνα. Διατηρώντας ως σημείο αναφοράς έναν ήχο με επιρροές από τα τέλη των 90’s μέχρι αρχές 00’s, οι xoan δημιουργούν ποπ κομμάτια με βαριά μελωδικά riffs. Έπειτα από μία περίοδο προετοιμασίας, προβών και συναυλιών ανά την Αθήνα, την άνοιξη του 2018 μπήκαν στο στούντιο παρέα με τον γνωστό παραγωγό Αλέξη Μπόλμπαση ώστε να δημιουργήσουν το ντεμπούτο δίσκο τους.

Το αποτέλεσμά αυτής της διαδικασίας είναι το “Greenhorn”, ένα “coming of age” album εποχής που αρνείται να ενηλικιωθεί. Το Greenhorn απαρτίζεται από 8 ζωηρά κομμάτια, που συνδυάζουν με ιδιαίτερο τρόπο την ποπ ευαισθησία με την «ζωώδη» έκφραση. Όσον αφορά το εξώφυλλο του δίσκου, την εικαστική επιμέλεια ανέλαβε ο ζωγράφος Αντωνάκης Χριστοδούλο.