Συγκεκριμένα, στις 5 Αυγούστου θα υποδεχθούμε τον σπουδαίο Μανώλη Μητσιά, που επιστρέφει στις δικές του ρίζες, στα πάτρια εδάφη της Χαλκιδικής, για να δώσει μια αφιερωματική, εορταστική συναυλία. Στη συνέχεια, η αισθαντική Νατάσσα Μποφίλιου, από τη νεότερη γενιά, θα ανηφορίσει για πρώτη φορά τον Λόφο της Σάνης στις 13 Αυγούστου για να μας παρουσιάσει την παράσταση «Βαβέλ ΙΙ».


Πρόγραμμα:

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
Μανώλης Μητσιάς  – Τα μεγάλα μου τραγούδια
Αφιέρωμα στον σπουδαίο ερμηνευτή

Ο Μανώλης Μητσιάς, θα μας ταξιδέψει με αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών – από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Δήμο Μούτση… Ο καταξιωμένος ερμηνευτής με το σπουδαίο ρεπερτόριο έχει σφραγίσει με τη δωρική και συνάμα λυρική φωνή του το ελληνικό τραγούδι και με το προσωπικό του ήθος και ύφος τον τραγουδιστικό πολιτισμό μας. Μας συστήθηκε «Στην Ελευσίνα μια Φορά» και στα επόμενα 40 χρόνια ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών μας. Στο Λόφο της Σάνης τον πλαισιώνει μια εξαιρετική ορχήστρα και μια νέα τραγουδίστρια.

Κυριακή 13 Αυγούστου
Νατάσσα Μποφίλιου
Βαβέλ ΙΙ – Summer Edition

H Βαβέλ ΙΙ της Νατάσσας Μποφίλιου είναι πολύπλευρη και  ενδιαφέρουσα. Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι στα 21 της χρόνια με σταθερούς συνεργάτες της το Θέμη Καραμουρατίδη στη σύνθεση και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους. Την Κυριακή 13 Αυγούστου η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Sani Festival -πιο εξωστρεφής από ποτέ- με πάθος, ένταση και παλμό, με την υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής παράσταση Βαβέλ ΙΙ, βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική τους δουλειά. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Πρόκειται για μια εξαιρετική φωνή που συνοδεύεται από μια καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις, που παράγουν εικόνες, αισθήματα, τις αφορμές που δίνουν υπόσταση