Το φωτογραφικό λεύκωμα #my_greece είναι μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου. Οι 270 φωτογραφίες των Instagramers που συμμετέχουν σ’ αυτή την πρωτότυπη συλλογική προσπάθεια προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου διατίθεται για τη στήριξη του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, Η Κιβωτός του Κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκδοση αυτού του λευκώματος συνοδεύει και η ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας #my_greece η οποία θα φιλοξενείται τους επόμενους μήνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ το ίδιο το λεύκωμα θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω internet.


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Πόλεις, χωριά, νησιά, παραλίες, βουνά, τοπία, αξιοθέατα, άνθρωποι, έθιμα, παραδόσεις… Αυτή είναι η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα φίλων του Instagram και της φωτογραφίας.

270 φωτογραφίες – 270 φωτογράφοι – μία χώρα
Η δική σας Ελλάδα
Η δική μας Ελλάδα
#my_greece

Σε συνεργασία με την ομάδα: Greek Instagramers Events [@gr_events]

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου διατίθεται για τη στήριξη του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού Η Κιβωτός του Κόσμου.