Η Village παρουσιάζει στους κινητογράφους την ταινία του Αλφόνσο Κουαρόν «Gravity», από τις 7 Νοεμβρίου 2013. Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ και Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το αγωνιώδες θρίλερ που θα μεταφέρει τους θεατές στο άπειρο και ασυγχώρητο “βασίλειο” του σύμπαντος.

Υπόθεση
Η Σάντρα Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ. Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Τζόρτζ Κλούνεϊ), στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση.

Σενάριο
Αλλά σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη… και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος…

Σκηνοθέτης: Αλφόνσο Κουαρόν

Ηθοποιοί: Εντ Χάρις, Τζορτζ Κλούνεϊ , Σάντρα Μπούλοκ

Κατηγορία: Δραματική- Φαντασίας

Διάρκεια: 91 λεπτά