Το 2019, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο «Hey Grandude!». Τώρα ετοιμάζει τη συνέχεια, το «Grandude’s Green Submarine», το οποίο αναμένεται στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το νέο βιβλίο «συνεχίζει τις περιπέτειες του Grandude, του παππού Αρχηγού και των εγγονιών του, καθώς ξεκινούν μια προσπάθεια να βρουν τη γιαγιά τους, που αγαπά τη μουσική, Nandude!».

Ο θρύλος των Beatles έχει χαρακτηρίσει το πρώτο του παιδικό βιβλίο «μια πολύ προσωπική ιστορία που… εξυμνεί τους Grandudes παντού και τις σχέσεις και τις περιπέτειες τους με τα εγγόνια τους».

Το εικονογραφημένο βιβλίο ήταν στο νούμερο 1 των bestsellers των New York Times, πούλησε 300.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μεταφράστηκε σε 32 γλώσσες και η επιτυχία του συνεχίζεται.

Στο Hey Grandude! (στα ελληνικά – Η μαγική πυξίδα) ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ συστήνει τον σούπερ παππού, τον Grandude, τον οποίο εμπνεύστηκε από το παρατσούκλι που του έδωσαν τα οκτώ εγγόνια του. Ο τίτλος είναι επίσης ένας φόρος τιμής στο τραγούδι των Beatles, Hey Jude (1968).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ