Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί στο Club τον νέο συνθέτη Γρηγόρη Πολύζο στην πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής, με ερμηνευτές τον Απόστολο Ρίζο και την Μαρία Κρασοπούλου και guest τον Λάκη Χαλκιά.

Ο νέος συνθέτης Γρηγόρης Πολύζος με το πρώτο του album «Σε τόπους που δεν ξέρω» (μια παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη) κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις, προκαλώντας εύλογα τις θερμότερες προσδοκίες.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 22:00 πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου παρουσιάζοντας τραγούδια του που έχουν ήδη αγαπηθεί («Ακατοίκητο νησί», « Στην παλιά την εθνική», « Πέτρα απ’ το φεγγάρι», «Κουτσό στρατιωτάκι», « Αγάπη») μαζί με άλλα, «μυστικούς δασκάλους» όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, άλλων συνθετών.

Με το πιάνο του και προσωπικότητες της μουσικής όπως ο συνθέτης Νίκος Αντύπας στα τύμπανα, ο Άκης Τουρκογιώργης στην κιθάρα, ο Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί, ο Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο και ο Χάρης Μέρμηγκας στο ηλεκτρικό μπάσο και τους βασικούς του ερμηνευτές Απόστολο Ρίζο και Μαρία Κρασοπούλου αλλά και τον ιδιαίτερο καλεσμένο του Λάκη Χαλκιά (ο οποίος συμμετέχει στο δίσκο του «Σε τόπους που δεν ξέρω») σας περιμένει να μοιραστείτε μαζί του την αίσθηση της πρώτης φοράς.