Η ατομική έκθεση της Carly Mark «Good Buy Human» που παρουσίαζεται στο δευτερο όροφο της γκαλερί The Breeder, είναι αποτέλεσμα της διαμονής της καλλιτέχνιδας στην Αθήνα, στα πλαίσια του The Breeder Residency Program -που επιμελείται η Σταματία Δημητρακοπούλου– και επικεντρώνεται σε ζωγραφική, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις με σημείο αναφοράς την εμμονή της Carly Mark στην εταιρία ζαχαρωτών Haribo. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος.

Η πρακτική της Carly Mark επικεντρώνεται στα κατάλοιπα της σύγχρονης ζωής. Συσκευασίες τροφίμων, καταναλωτικά προϊόντων μαζικής παραγωγής ενώνονται με στοιχεία της ποπ κουλτούρας στο έργο της. Μέσα απο τα χρυσά πλαστικά σακουλάκια με αρκουδάκια Haribo προκύπτει μια ποικιλία εννοιολογικών χαρτογραγραφήσεων και απεικονίσεων. H δουλειά της ξεδιπλώνεται σχεδόν σαν προσωπικό ημερολόγιο καθώς συνδυάζει τις εικόνες από τις συσκευασίες των Haribo που βρίσκει σε σημεία πώλησης σε όλο το κόσμο, από duty free αεροδρομιών μέχρι σταθμούς μετρό στη Νέα Υόρκη με αναφορές σε ταινίες, λογοτεχνία και ιντερνετικές πλατφόρμες δημιουργώντας έτσι μία προσωπική σημειολογία.

Στο ομώνυμο με την έκθεση βίντεο «Good Buy Human» τρεις χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων έρχονται στη ζωή λαμβάνοντας τρομακτικές διαστάσεις.

H Carly Mark γενήθηκε στο Ντιτρόιτ (Μίσιγκαν) το 1988 και σπούδασε στο School of Visual Arts στη Νέα Υόρκη (BFA). Η Mark πέρασε μεγάλο μέρος των παιδικών της χρόνων στις κεντροδυτικές πολιτείες Αμερικής και ειδικότερα στο Ντιτρόιτ, πράγμα που εξηγεί την έμφαση των έργων της στην σύγχρονη υπερ-εμπορευματοποίηση και την υπέρμετρη κατανάλωση.