Η θρυλική μπάντα από το Λονδίνο ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της και επιστρέφει με το αρχικό αυθεντικό line up της δίνοντας μια σειρά επιλεγμένων ζωντανών εμφανίσεων, στις οποίες περιλαμβάνουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η θρυλική μπάντα από το Λονδίνο ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της και επιστρέφει με το αρχικό αυθεντικό line up της δίνοντας μια σειρά επιλεγμένων ζωντανών εμφανίσεων, στις οποίες περιλαμβάνουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η περιοδεία των Godfathers ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου και η Θεσσαλονίκη παίρνει σειρά για να τους απολαύσει live στις 14 Μαρτίου, ενώ η Αθήνα θα περιμένει μία μέρα ακόμη και συγκεκριμένα για τις 15 Μαρτίου.

Αφορμή για την επανένωση και τις live εμφανίσεις τους αποτελεί η επανακυκλοφορία του ιστορικού ντεμπούτου album τους Hit By Hit, το οποίο σε αυτή τη νέα re-mastered έκδοσή του θα περιέχει 19 extra τραγούδια.

Η πρώτη μουσική συνεύρεση των μελών των Godfathers συνέβη το 1985, όταν σχηματίστηκαν από τις στάχτες των Sid Presley Experience και μέχρι και σήμερα θεωρούνται μία από τις σπουδαιότερες rock \’n\’ roll μπάντες, που έβγαλε ποτέ η σκηνή της Βρετανίας.

Κομμάτια όπως τα Birth, School, Work, Death, She Gives Me Love, Cause I Said So, If I Only Had Time, I Want Everything, This Damn Nation, Walking Talking Johnny Cash Blues, This Is War, Unreal World, I\’m Lost And Then I\’m Found, How Low Is Low, Don\’t Let Me Down, Believe In Yourself, When I Am Coming Down, καθώς και οι μοναδικές διασκευές τους σε κομμάτια όπως το Cold Turkey του John Lennon, το Blitzkrieg Bop των Ramones και το How Does It Feel To Feel των Creation, είναι αρκετά για να σας θυμίσουν τι ακριβώς έκαναν τόσα χρόνια οι Godfathers.

Και θα τα ξανακάνουν σε δύο ανεπανάληπτες live συναυλίες στην Ελλάδα, δίνοντας δύο show απλά, εκρηκτικά, ξεχωριστά…

Δύο ώρες γεμάτες από αγνό rock\’n\’roll, στην καλύτερη μορφή του, όπου το Βρετανικό φλέγμα συναντά το ακατέργαστο garage-punk των Stooges και των Ramones και μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα ελευθερίας και απόλυτης διασκέδασης.

Τη συναυλία της Αθήνα θα ανοίξουν οι 700 Machines, ένα από τα λίγα εγχώρια συγκροτήματα που, τουλάχιστον για τους εδώ φίλους του rock\’n\’roll, δεν χρειάζονται συστάσεις.

Το εκρηκτικό μείγμα που χαρακτηρίζει τη μουσική τους περιέχει επιρροές από το proto-punk του Detroit, τη soul της Motown, το Αυστραλέζικο punk, το garage-punk των 60\’s, την ψυχεδέλεια και το hard rock των 70\’s.

Info
Παρασκευή 14 Μαρτίου, Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Παραγωγή: Kazandb
Σάββατο 15 Μαρτίου, Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205
Τηλ.: 210 8547600-1
http://www.gagarin205.gr/
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42/τηλ. 210 3608366) και το http://www.ticketpro.gr/
http://www.godfathershq.com/
www.myspace.com/theoriginalgodfathers
www.myspace.com/the700machines