Η θεατρική ομάδα «Συν Αθηνά…» παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Go» στο Camp, κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν από τις 19 Μαρτίου έως και τις 29 Μαΐου 2013.

Mία παράσταση που συνδυάζει σύγχρονες μορφές τέχνης και τεχνολογίας (θέατρο, video art, ηλεκτρονική και live μουσική, φωτογραφία, εικαστική σκηνογραφία).

Το GO! διαδραματίζεται ανάμεσα σε 4 καλλιτέχνες που βρίσκονται άνεργοι εν μέσω κρίσης. Η τελματώδης κατάσταση στην οποία έχουν επέλθει προβάλλεται με χιούμορ και ευρηματικότητα. Η λέξη “go” λειτουργεί ως έναυσμα και γίνεται ο καταλύτης ανατρέποντας την πορεία των χαρακτήρων.

Η μουσική της παράστασης περιλαμβάνει παραγωγές των sequence theory project με τις ηλεκτρονικές δυναμικές τους ατμόσφαιρες καθώς και τη ζωντανή ερμηνεία της Μελεντίνης.

Με τη μέθοδο του Live Art Theatre (ζωντανό θέατρο), το οποίο υπηρετεί σκηνοθετικά τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Παππά, οι θεατές ενσωματώνονται στη διαδραστική εξέλιξη της πλοκής.

Μία αναπαυτική θεατρική παράσταση για μη επαναπαυμένους θεατές.

Σημείωμα Σκηνοθέτη:

Η θεατρική ομάδα Συν Αθηνά πειραματίζεται και συνδυάζει το κλασικό θέατρο μέσα από καινούργιες φόρμες και στυλ. Η πλούσια γνώση και εμπειρία από την αρχαία τραγωδία, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις μοντέρνες θεατρικές παραστάσεις αλλά και την περιθωριακή κουλτούρα αποτελούν τη βάση την οποία η ομάδα χρησιμοποιεί επιτυχώς εδώ και 13 χρόνια.

Το GO! ακολουθεί τη σκηνοθετική γραμμή του live art theatre – ζωντανού θεάτρου. Εδώ οι ηθοποιοί δανείζονται τις φιγούρες της ιστορίας και με δεξιοτεχνία εναλλάσσουν τους ρόλους τους, οδηγώντας και παρασύροντας τους θεατές στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Ο στόχος της παράστασης είναι να διασκεδάσει και να απενοχοποιήσει από τα δυνατά συναισθήματα που μπορεί να έχει ο άνθρωπος σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται γιατί έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι τέλειος. Go λοιπόν!!

Συντελεστές:

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αθηνά Παππά

Μουσική: Sequence Theory Project

Πιάνο – ερμηνεία: Μελεντίνη

Σχεδιασμός φωτισμού/φωτογραφίες: Βαγγέλης Ρασσιάς

Video: Μάνος Γεωργακόπουλος

Σκηνογραφία-Μάσκες: Μαριλίζα Rendl

Bοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Σκλαβενίτη

Hair styling: Kωνσταντίνα Τριάντου

Kουστούμια : Κατερίνα Αλεξανδράκη

Ποίημα: Vennis Mak

Ερμηνεύουν:

Αθηνά Παππά

Θύμιος Κούκιος

Δημήτρης Μαζιώτης

Μελεντίνη