Ο Γιώργος Περρής με το Quinteto TANGartO στο Πolis Stage από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό κολλάζ ταιριάζοντας διαφορετικά είδη μουσικής αλλά και δοκιμάζοντας τις φωνές τους σε γυναικεία τραγούδια!

Μια διαφορετική παράσταση που επιχειρεί να αποδείξει ότι η μουσική δεν έχει σύνορα. Μια παράσταση όπου ο Astor Piazzola συνδυάζεται με το Μάνο Χατζιδάκι, η Lara Fabian με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Dulce Pontes, ένα φάντο από την Πορτογαλία ακολουθεί μία κλασική μπαλάντα της Γαλλίας. Μια διαφορετική μουσική πρόταση όπου ελληνικά τραγούδια αγκαλιάζονται από γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλέζικα, ιταλικά αλλά και αγγλικά κομμάτια.

Ο Γιώργος Περρής θα τραγουδήσει -ανάμεσα σε άλλα- την Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων, το Τρίτο στεφάνι, το Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ, το Παράπονο-ξενιτιά, το Πες μου μια λέξη, αλλά και κλασικές γαλλικές επιτυχίες, όπως το  Je t\’aime της Lara Fabian ή το  Ne me Quitte pas του Jacques Brel . Ακόμη τραγούδια ισπανικά, που είναι η γλώσσα του Astor Piazzola, αλλά και πορτογαλέζικα, ιταλικά και αγγλικά. Στην παράσταση θα ακουστούν ακόμη κομμάτια από τη δισκογραφία του ερμηνευτή. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της  μουσικής σύμπραξης υπογράφει ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος