Ο Γιώργος Δημητριάδης κλείνει 15 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και μας καλεί στις 14 Δεκέμβρη στο Metropolis Live Stage για μια εορταστική μουσική βραδιά, με πολλούς εξαιρετικούς καλεσμένους!

O Γιώργος Δημητριάδης πρωτοεμφανίστηκε στην δισκογραφία σαν τραγουδιστής το 1987 στο δίσκο του Σπύρου Χατζηνικολάου Φύσα το καλάμι σου. Το 1991 γίνεται ο τραγουδιστής των Απροσάρμοστων, του θρυλικού συγκροτήματος του Παύλου Σιδηρόπουλου και συνεργάζεται μαζί τους ως το 1993.

Η ουσιαστική του πορεία ξεκινά το 1994 όταν η εταιρία Μικρός Ήρως τον παρουσιάζει σαν τραγουδοποιό με τον δίσκο Αφορμές για ανταρσία. Ακολουθεί το album Τεύχος 2 και φέτος έχουν κλείσει 12 χρόνια από το Σα να μην πέρασε μια μέρα, που το ακούμε καθημερινά από τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ακριβώς… σα να μην πέρασε μια μέρα!

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το Ξύπνα Φτάσαμε, Αυτός που δεν ξέρει, Παράξενη Εποχή, Ανοιχτά Μαγαζιά και το πρόσφατο Σάββατο που κυκλοφορεί από τον Μικρό Ήρωα.

Φιλοξενούμενοι του στη γενέθλεια γιορτή θα είναι οι φίλοι και συνοδοιπόροι Βαγγέλης Ασημάκης, Οδυσσέας Γαλανάκης (Απροσάρμοστοι), Στάθης Δρογώσης, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλης, Κώστας ΛειΒαδάς, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Μυλωνάς, Σοφία Στρατή, Μύρων Στρατής, Μανώλης Φάμελλος.

Θα τον συνοδεύσουν οι μουσικοί: Κώστας Μιχαλός κιθάρα, Δημήτρης Νίτης κιθάρα, Χρήστος Σερενές πλήκτρα, Νίκος Βαλιανάτος μπάσο, Θάνος Μιχαηλίδης τύμπανα, Εβίτα Κυριακουλάκη και Λιάνα Παπαλέξη φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης (Καρότος ) τρομπέτα, Δημήτρης Καραγιάννης Τενόρο Σαξόφωνο, Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι.