Μια συνάντηση ψηφιακού, αναλογικού ήχου με αιθέρια και punk φωνητικά θα προσδώσουν αυτήν τη φορά στον θεατρικό χώρο μια αιχμηρή βιομηχανική ατμόσφαιρα.

Τρείς γυναικείες παρουσίες εμπνευσμένες από techno, post punk μέχρι και παραδοσιακή μουσική θα ανεβάσουν την ένταση, θα χαμηλώσουν τις συχνότητες και θα σας προσκαλέσουν να χορέψετε στο σκοτάδι.

ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι το μουσικό σχήμα της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Συναντήθηκαν στην Αθήνα πριν από δύο χρόνια . Έκτοτε μέσα από τους στίχους τους προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο εξερευνούν, αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν το αίσθημα του έρωτα, του μίσους, της ύπαρξης και του ανθρωπισμού.

Μέσα από lo-fi συνθέσεις, η μουσική τους περιέχει διάφορα στοιχεία όπως: θέρεμιν, samples, συνθεσάιζερ και φωνητικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν επίσημα το πρώτο τους κομμάτι «Reconstruction» το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο Phormix Tape «Light of Consiousness».

Anna Vs June είναι το μουσικό πρότζεκτ της Άννας Παπαϊωάννου. Βασικά του χαρακτηριστικά είναι η σύνθεση ψηφιακών, αναλογικών και φυσικών ήχων και ο πειραματισμός με τεχνικές όπως live looping και field recording.Τα  τελευταία δύο χρόνια η Άννα ετοιμάζει ένα σετ βασισμένο στην ποικιλία των ελληνικών παραδοσιακών μουσικών ιδιωμάτων και εξ’ολοκλήρου δημιουργημένο χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο youtube τα κομμάτια «Καύκος» και «Ικαριώτικος».


skrow concerts

Μία φορά το μήνα.  Για μία και μοναδική βραδιά. Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί ένα μίνι κονσέρτο. Ποικίλες μουσικές και ρυθμοί φιλοξενούνται στο πολυμορφικό Skrow. Πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με τελείως διαφορετικές μουσικές καταβολές, παρουσιάζουν ένα καινούργιο concept. Ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας του θεάτρου αγκαλιάζει νέους αλλά και παλιούς καλλιτέχνες στηρίζοντας τους στον πειραματισμό που θα τους «επιτρέψει»- “εμπνεύσει» ο χώρος του Skrow.