Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και το Ρομάντσο σας προσκαλούν στην προβολή-πάρτι της ταινίας Girl Walk // All Day, που κάνει την ελληνική πρεμιέρα της στο πλαίσιο του αφιερώματος American Indie Go! , την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στο Ρομάντσο.

 

Η ταινία…

Μία συνηθισμένη ημέρα, ένα κορίτσι ξεχνά τους κανόνες και ακολουθεί την καρδιά της στην πόλη της Νέας Υόρκης. Καταδιώκεται από ένα φρικιό, φλερτάρει με έναν τζέντλεμαν, , και πολύ γρήγορα κάνουν όλη την πόλη να χορεύει, μεταμορφώνοντας τα πεζοδρόμια, τους δρόμους και τα πάρκα της πόλης σε μία μεγάλη χορευτική σκηνή, υπό τους ήχους του Gregg Gillis, a.k.a. Girl Talk. Ένα πραγματικά ανεξάρτητο αμερικάνικο musical που χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter, με nonstop μουσική, χωρίς λόγια, αλλά εκπληκτικό remix κομματιών από τους Jackson 5 μέχρι τους INXS και από τους Ramones μέχρι τη Lady Gaga και τους U2. Ένα freestyle dancing στοίχημα που έθεσε ο πρωτοεμφανιζόμενος Jacob Krupnick, και κέρδισε με το ταλέντο της η ερασιτέχνης χορεύτρια Anne Marsen.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των δημιουργών της ταινίας, που οργανώνουν διαδοχικές προβολές – πάρτι στην Αμερική, σας προσκαλούμε στην πρώτη ελληνική προβολή της ταινίας και στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

 

Καθώς είναι μάλλον αδύνατο να μην παρασυρθείς από την ενέργειά του, o μόνος τρόπος να δεις το Girl Walk // All Day είναι όρθιος. Γι’ αυτό αφήνουμε τις καρέκλες στην άκρη, για μία νύχτα γεμάτη χορό, ποτά και fun.

 

Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει πάρτι στο μπαρ του Ρομάντσο, όπου τη μουσική επιλογή θα αναλάβει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.