Το Steam μας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί με ηλεκτρονικά beats και χορευτικούς ρυθμούς τις παραμονές των Χριστουγέννων καλώντας στα decks τους Mihai Popoviciu (22/12), Cristian Varela (23/12) και Carlo Ruetz (24/12).

See you on the dancefloor!

Αναλυτικά:

– GoGive & Locked with Mihai Popoviciu
Soulfellaz Mar.P Louie Dima Hutt

22 Δεκεμβρίου 2017

Ακαταμάχητη ενέργεια, ακρίβεια στον ήχο και Deep Grooves!

Ο Michai Popoviciu, από το Σίμπιου της Ρουμανίας, θεωρείται ένας από τους πιο πρωτοποριακούς παραγωγούς της ανατολικής Ευρώπης. Γεννημένος το 1981, ένιωσε σε νεαρή ηλικία την έλξη για την ηλεκτρονική μουσική μέσα από την ακμάζουσα Rave σκηνή των 90’s. Με την αυγή της χιλιετίας, ξεκίνησε να πειραματίζεται με την παραγωγή κομματιών, επηρεασμένος από την techno και τη house. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP στο label του Dj Hell και η καριέρα του ξεκίνησε την ανοδική της πορεία.

Ο Michai δεν αρκέστηκε στην παραγωγή κι έτσι γρήγορα έκανε τη μετάβαση στον κόσμο των dj. Από τότε έχει βρεθεί στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη, σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs και μοιράζεται με το κοινό την αγάπη του για τη μουσική.

– Electric Colony with Cristian Varela

23 Δεκεμβρίου 2017

Tο Steam Athens υποδέχεται τις γιορτές με μία βραδιά γεμάτη χορό, techno και άρωμα Ισπανίας με τον Cristian Varela στα decks!

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τον σπουδαίο Ισπανό Dj, ο οποίος γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Ο Cristian συντέλεσε στη δημιουργία, την εξέλιξη και την προβολή της ισπανικής techno σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετρά περισσότερες από 40 βραβεύσεις, με κορυφαίες αυτές στα International DJ Awards, όπου ανακυρήχθηκε Best Techno DJ το 2007 και 2013, καθιστώντας τον τον μοναδικό Ισπανό που το έχει καταφέρει.

Η λίστα με τις επιτυχίες στο βιογραφικό του μοιάζει ατελείωτη. Οι εμφανίσεις του σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και τα καλύτερα clubs, οι μουσικές παραγωγές για ταινίες και οι διαλέξεις σε πανεπιστήμια, είναι μόνο μερικές από αυτές.

– Technotropia & PFL present Carlo Ruetz

24 Δεκεμβρίου 2017

Ένας από τους πιο «ηχηρούς» εκπροσώπους της minimal-techno σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων!

Ο Γερμανός Carlo Ruetz, μετά από δέκα χρόνια στην underground σκηνή κατέκτησε την κορυφή μέσα σε 24 ώρες το 2013, με την κυκλοφορία του EP του, “Breakthrough”. Τότε τον ανακάλυψε και ο θρύλος της techno Richie Hawtin και εντάχθηκε στο δυναμικό της Minus.

Με τα φημισμένα EPs σε Minus, Sci-tec, Elevate, Rukus συστήνεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό ανεβαίνοντας στα decks του Steam Athens, το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τον εξωπραγματικό του ήχο.