Καλοκαιρινές νύχτες με καινούργια τραγούδια που θα αγαπήσουμε και αυτά που αγαπάμε και τραγουδάμε! O Γιώργος Νταλάρας με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα, με την οποία συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια και δύο πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, τον τραγουδοποιό Θοδωρή Κοτονιά και την Βιολέτα Ίκαρη, θα δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη θέση σε αυτό πρόγραμμα θα έχουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα «Έρωτας ή Τίποτα» του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, από όπου και το τραγούδι «Στα Μισά του Έρωτα Βγαίνει ο Δολοφόνος” σε στίχους της Ελένης Φωτάκη. Ένας δίσκος που έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι και ήδη τα τραγούδια έχουν πολύ θερμή ανταπόκριση από το κοινό.

Ένα πρόγραμμα που αποδεικνύει ότι και σήμερα οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού στηρίζονται στις καλές συνεργασίες συνθέτη-ερμηνευτή και βεβαίως στιχουργού.

Παράλληλα, θα ακουστούν ακόμη τραγούδια, όπως «Οι Κλειδαριές» αλλά και από τους δίσκους «Πες Το Για ‘Μενα» και «Θαλασσινά Παλάτια» από τις συνεργασίες του με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελεάνα Βραχάλη, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και τον Βαγγέλη Κορακάκη αντίστοιχα. Από το πρόγραμμα δε θα λείψουν τα μεγάλα τραγούδια που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε μέσα από τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς.

Το δικό της μοναδικό ηχητικό χρώμα θα προσθέσει η Εστουδιαντίνα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, ενώ ο Θοδωρής Κοτονιάς με «Τα Κλειδιά» του που ξεκλείδωσαν τις ψυχές μας και η Βιολέτα Ίκαρη με την εντυπωσιακή εισβολή που έκανε στο μουσικό τοπίο με το «Έλα και Ράγισε τον Κόσμο μου» αλλά και με άλλα τραγούδια, θα γεμίσουν μουσικά τις νύχτες με τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε.

Συντελεστές:

Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο
Γιώργος Μάτσικας – μπουζούκι
Ανδρέας Κατσιγιάννης – σαντούρι
Απόστολος Βαλαρούτσος – κιθάρα
Κώστας Κωνσταντίνου – μπάσο
Μάνος Γρυσμπολάκης – ακορντεόν
Νίκος Σαμαράς – τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά
Διονύσης Θεοδόσης – κλαρίνο
Στράτος Σαμιώτης – κρουστά
Δημήτρης Γκαβαρδίνας – τύμπανα

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης
Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
Παραγωγή: Encore Entertainment


Φωτογραφία: ©Γιάννης Μαργετουσάκης