1. Το έργο είναι μια υπαγωγή στον μύθο των Λαβδακιδών.
Οι ήρωές του πράττουν μαζί και πάσχουν. Και αντέχουν.

2. Το έργο μιλά για έναν προαιώνιο δεσμό, που οι συμβάσεις τον απαγορεύουν, αλλά η προσωπική προαίρεση τον υποδέχεται όπως είναι, πάσχοντα και γυμνό.

3. Το έργο ξεγυμνώνει την ανδρική και τη γυναικεία πλευρά μιας ιστορίας έρωτα.

4. Το έργο μπορεί να σε κάνει να κλάψεις επειδή ερωτεύτηκες. Αλλά δεν μπορεί να μην σε κάνει να ερωτεύεσαι.

5. Το έργο δεν θέλει να κλαις και να το ρίχνεις στην ψυχολογία. Θέλει να σε κάνει να ακούς και να βλέπεις.

6. Ο Έντι βλέπει φαντάσματα. Σκοτεινά, αλλά ορατά. Που παρά τα πάθη τους αναλαμβάνονται περήφανα.

7. Ο Έντι είναι θύμα και θύτης μαζί. Θύμα γιατί υφίσταται αυτή τη μοίρα και θύτης γιατί την προκαλεί. Όλα εκούσια.

8. Ο Έντι πρώτα διαλύεται και μετά αναλύεται. Και μετά πάλι διαλύεται.

9. Ο Έντι είναι πατροκτόνος;

10. Ο Έντι έχει μια αδερφή.

Info:

Ο Γιώργης Τσαμπουράκης γεννήθηκε στη Γερμανία το 1974. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δραματικής Τέχνης Βεάκη. Παρακολούθησε σεμινάρια με τους Lilo Bauer, Peter Rain,Θωμά Μοσχόπουλο, Λυδία Κονιόρδου, Anatoli Vasilief. Έχει πάρει μέρος στα έργα: Μπεντ, σκηνοθεσία Γ.Θεοδοσιάδης, Άλλοι άνθρωποι (Βραβείο ερμηνείας), Ο Ελαφοβασιλιάς, σκηνοθεσία Θ.Μοσχόπουλος, Το αίμα που μαράθηκε, σκηνοθεσία, Γ.Σαχίνης, Οιδίποδας, σκηνοθεσία Α.Κράλλη. Ορέστεια, σκηνοθεσία, Λ.Θάνος, Φύλλα από γυαλί, σκηνοθεσία Β.Γεωργιάδου, Βασιλιάς Λήρ, σκηνοθεσία Σ.Λιβαθινός, Ο θάνατος του Δαντόν, σκηνοθεσία Σ.Λιβαθινός, Ερωτόκριτος, σκηνοθεσία Γ.Χατζάκης, Mon Petit Prince, σκηνοθεσία Δ.Μπογδάνος και με το Εθνικό θέατρο στα έργα: Πέρσες, σκηνοθεσία Λ.Κονιόρδου, Καλιγούλας, σκηνοθεσία Γ.Σαχίνης, Ο Βασιλικός, σκηνοθεσία Σ.Ευαγγελάτος, Οδύσσεια (συμπαραγωγή με το Piccolo Teatro di Milano) σκηνοθεσία Robert Wilson. Είναι ιδρυτής και σκηνοθέτης της εταιρείας θεάτρου «‘Ιμερος». Συμμετείχε επίσης σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και στην ταινία της Ελένης Αλεξανδράκη, Ο αρσιβαρίστας και ο άγγελος.


• Το βραβευμένο με Pulitzer “Fool for Love” (Τρελός για Έρωτα), του Sam Shepard, παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλμα σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου.


Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: 

Fool for love, του Sam Shepard στο Θέατρο Άλμα