Λαμπάδες και δώρα για καλό σκοπό & πολλές εκπλήξεις!

Οι Γιατροί του Κόσμου αυτό το Πάσχα στήνουν μια διήμερη γιορτή αλληλεγγύης και τo Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου σας περιμενουν στο Stelios Conference Hall – Cine Paris, από τις 10.00 έως τις 21.00, με μοναδικά δώρα και εκπλήξεις.

Ελάτε στην πασχαλινή γιορτή των Γιατρών του Κόσμου και γνωρίστε από κοντά τις δράσεις τους, αλλά και τους τρόπους που κι εσείς μπορείτε να συμβάλετε στην υποστήριξη όλων όσοι μας έχουν ανάγκη. Κάντε τη δωρεά σας και αποκτήστε μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα, που διατίθενται για να μπορούν να συνεχίσουν οι Γιατροί του Κόσμου να βρίσκονται στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας, και γιορτάστε κι εσείς την αξία της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης.

Οι Γιατροί του Κόσμου από το 1990 προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φροντίδα εντός και εκτός Ελλάδας, δίνοντας το «παρών» όπου υπάρχουν άνθρωποι. Έτσι, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου σας περιμένουν όλους στο Stelios Conference Hall – Cine Paris για τη διήμερη γιορτή τους, που έρχεται για μια ακόμα φορά να θυμίσει πως η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, εκτός από μια ζεστή εκδήλωση αγάπης, παραμένει μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Ο χώρος Stelios Conference Hall – Cine Paris διατίθεται με την ευγενική παραχώρηση του Stelios Philanthropic Foundation.