Το Θέατρο Νέων του Δημήτρη Σεϊτάνη θα παρουσιάσει στο Θέατρο Ακαδήμεια την παράσταση με τίτλο «Γιαπωνέζικοι κήποι»…

… αρχής γενομένης από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012.

Οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ είναι η πρώτη πραγματικά διαδραστική – συμμετοχική παράσταση πολυμέσων  που παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΩΝ.

Για τους εκπαιδευτικούς που δεν γνωρίζουν την παράσταση και θέλουν να τη δουν και να γνωρίσουν και το θέατρο «Ακαδήμεια», το καινούργιο όμορφο στέκι του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΩΝ, προσφέρουμε μια πρόσκληση (δύο(2) άτομα και μόνον κατόπιν επικοινωνίας) για να την παρακολουθήσουν

Για το ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ
Δημήτρης Σεϊτάνης

 
Μια θεατρική παράσταση και όχι μόνο!!!

Μία ιδιαίτερη θεατρική εμπειρία, που πραγματικά εντυπωσιάζει και μένει  αξέχαστη σε  όσους την παρακολουθούν και συμμετέχουν.

 
Η θρυλική πια, πρωτοποριακή παράσταση του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΩΝ που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, θα παρουσιαστεί επειδή εσείς το ζητήσατε, στο καινούργιο όμορφο στέκι μας.

Οι ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ, είναι ένα θέαμα ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής, που χρησιμοποιεί το ΘΕΑΤΡΟ,  τη ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΟΡΟ, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, για να αφηγηθεί μια ιστορία, να προσφέρει στους θεατές της, τη χαρά και την εμπειρία μιας συναρπαστικής, διασκεδαστικής και ταυτόχρονα, δημιουργικής συμμετοχής αλλά καινα τους ευαισθητοποιήσει σε σχέση με το περιβάλλον.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ
Μια ιστορία πάνω σΆ ένα μαγικό χαλί

 
Διασκευή: Γ.ΡΟΪΛΟΥ – Δ. Β. ΣΕΪΤΑΝΗΣ
Σκηνοθεσία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΗΣ
Κίνηση: ΕΦΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ 
Μουσικός-μηχανικόςήχου: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗΣ
Χειριστήςπρογράμματος:ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΓΚΟΥΣΗΣ
Ιnteractivesystem: MARTIN VON GUNTEN
Σκηνογρ. επιμέλεια-κοστούμια : ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΟΥΛΙΑ
Graphics: ELSAMERSI, DAVIDE VENTURINI 
Music /sound design: SPARTACOCORTESI

Με τούς: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ και ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΨΑΛΤΙΔΟΥ