Το Φεστιβάλ της Σάνης στη Χαλκιδική παρουσιάζει τον Γιάννη Στέφο, την Lydia Oshavkova και την Diliana Papadopoulou

στις 27 Αυγούστου 2011 στο Garden Theatre.

Ο Γιάννης Στέφος σπούδασε βιολοντσέλο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Συνέχισε στην Ανώτατη Σχολή της Μουσικής και Θεάτρου του Ανόβερου, ενώ παράλληλα ειδικεύτηκε στη διδασκαλία του βιολοντσέλου. Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό «Φίλιππος Νάκας» και την υποτροφία της Yamada Music Foundation. Σήμερα διδάσκει στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος και είναι μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Η Lydia Oshavkova είναι καθηγήτρια στη Μουσική Ακαδημία της Σόφιας και στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος. Σπούδασε στη Νίκαια, το Παρίσι και το Λονδίνο, όπου παρακολούθησε masterclass του φημισμένου James Galway.  Ως σολίστ,  συμμετείχε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Τα CD που έχει ηχογραφήσει περιλαμβάνουν διαφορετικό στυλ μουσικής, κι αυτό λόγω του ευρέως ρεπερτορίου της, από Vivaldi, Mozart, Ravel, Debussy, Mercadante, Boccherini κ.α. Παραδίδειmasterclasses σε όλον τον κόσμο, ενώ ως σολίστ έχει παίξει με φημισμένους μουσικούς.

Η Diliana Georgieva-Παπαδοπούλου αποφοίτησε με άριστα από τη Μουσική Ακαδημία της Φιλιππούπολης και ειδικεύτηκε στη μουσική παιδαγωγική λαμβάνοντας ειδικούς τίτλους καθηγήτριας πιάνου και καθηγήτριας αισθητικής της μουσικής. Έχει λάβει μέρος σε σειρά σπουδαίων συναυλιών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, ως μέλος σε διάφορα σχήματα. Ως τρίο με τον Γιάννη Στέφο (τσέλο) και τη Lydia Oshavkova (φλάουτο), πήρε μέρος σε πολλές συναυλίες μουσικής δωματίου.