Ο Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης και η Culture Concept ανακοινώνουν την κυκλοφορία της καινούριας τους εφαρμογής για iPhone, iPod Touch και iPad (Universal). Πρόκειται για μια εφαρμογή που περιλαμβάνει την δουλειά του διάσημου και διεθνώς βραβευμένου Έλληνα φωτογράφου Γιάννη Κόντου.

Ο Γιάννης Κόντος επαγγελματίας φωτοδημοσιογράφος και συνεργάτης του αμερικανικού πρακτορείου POLARIS IMAGES έχει καλύψει τους πρόσφατους πολέμους στο Ιράκ, το Κόσοβο και το Αφγανιστάν καθώς και τα σημαντικότερα γεγονότα στον πλανήτη την τελευταία δεκαετία ταξιδεύοντας σε περισσότερες από 45 χώρες.

Φωτογραφίες, κείμενα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται στα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά έντυπα, όπως: Time, Newsweek, The New York Times, Stern, Paris Match, The Sunday Times Magazine κ.ά. Μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με 20 διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία είναι και το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Σύγχρονα Θέματα» του κορυφαίου οργανισμού World Press Photo το 2006 ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί σε όλο το περιεχόμενο της δουλειάς του Έλληνα φωτογράφου με περισσότερες από 1100 φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας από αποστολές σε όλο τον κόσμο. Επίσης (πέρα από τις δεκάδες δημοσιεύσεις και τα εξώφυλλα από τα σημαντικότερα περιοδικά του κόσμου) οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να παραγγείλουν τις εκδόσεις του φωτογράφου.

Η εφαρμογή YannisKontos είναι πλήρως ενσωματωμένη με τη ιστοσελίδα http://www.yanniskontos.com/ επεκτείνοντας την παρουσίαση του περιεχομένου της στις συσκευές της Apple.

Η Culture Concept σύντομα θα κυκλοφορήσει και άλλες εφαρμογές καλλιτεχνών με αφοσίωση και επιμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών της.

Όνομα εφαρμογής: YannisKontos
Εταιρία: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης και Culture Concept Team (
www.cultureconcept.gr)
iTunes link στο App Store:
http://itunes.apple.com/us/app/yanniskontos/id400112422?mt=8