Το Booze Cooperativa φιλοξενεί την έκθεση του κορυφαίου φωτογράφου Γιάννη Βελισσαρίδη με τίτλο Dancing with Bono από

18 έως 30 Δεκέμβρη με τίτλο Dancing with Bono.

Ή έκθεση ξεκινά από τον ισόγειο χώρο υποδοχής του κτιρίου, συνεχίζει στον πρώτο όροφο όπου θα είναι και το σημείο συνάντησης του κοινού και τελειώνει το ταξίδι της στον δεύτερο όροφο όπου τα έργα φιλοξενούνται στην θεατρική σκηνή τύπου black box.

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μια σημαντική στιγμή για τα ελληνικά μουσικά πράγματα, ένας κορυφαίος καλλιτέχνης που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην παγκόσμια rock σκηνή και ένας ταλαντούχος φωτογράφος με εμπειρία είκοσι χρόνων στη φωτογράφηση συναυλιών. Μια εκρηκτική συνεύρεση με ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Το project “Dancing with Bono” είναι η νέα ολοκληρωμένη δουλειά του φωτογράφου Γιάννη Βελισσαρίδη. Δεκαοκτώ μοναδικές εικόνες του χαρισματικού Bono των U2, αποτυπώνουν με γλαφυρό τρόπο όλη την μαγεία της συναυλίας που το group έδωσε στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος rock star, η ένταση της στιγμής, το πάθος της ερμηνείας, ξαναζωντανεύουν μέσα από το φακό του Γιάννη Βελισσαρίδη και περιμένουν τους πιστούς fan –και όχι μόνο- του Bono στο BOOZE COOPERATIVA για μια βραδιά με πολλές rock συγκινήσεις!

Βραδιά Εγκαινίων: Dj set by Aleka Apergi